Vochtwering

Betonreparatie

Lekkages

Scheuren

Grondstabilisatie

Onze vijf werkterreinen

 •   Vochtwering

 •   Betonreparatie

 •   Lekkages

 •   Scheuren

 •   Grondstabilisatie

Vocht­wering

Vocht algemeen

Doorslaand vocht

Optrekkend vocht

Ventilatieproblemen

Er bestaat veel verwarring over de term vochtprobleem. De luchtvochtigheid in uw huis kan door slechte ventilatie of ventilatiesystemen te hoog worden. Hierdoor krijgt u last van schimmel op de muur of laat het behang los.
Hangt er een muffe lucht in de ruimte of heeft u condens op de ramen?  Allemaal symptonen van een ventilatieprobleem. En dus geen vochtprobleem, want dan spreken we over doorslaand vocht en optrekkend vocht.

Een te hoge luchtvochtigheid in huis
Dit is over het algemeen snel te verminderen door te zorgen voor een goede ventilatie in huis. Huizen zijn vandaag de dag volledig geïsoleerd maar aan voldoende ventilatie wordt niet altijd gedacht. Zorg ook in natte ruimtes voor voldoende ventilatie. Maar het huis gelijkmatig verwarmen is ook van belang. Het volledig uitzetten van de CV bij het verlaten van uw huis zorgt wel voor een lagere energierekening, maar komt uw wooncomfort niet ten goede. Gelijkmatige verwarming zorgt voor een constantere luchtvochtigheid in huis.

Voor het oplossen van ventilatieprobleem in uw huis kunt u beter een bedrijf inschakelen dat daarin gespecialiseerd is, zoals …………..  of ……………..