Onze vijf werkterreinen

 •   Vochtwering

 •   Betonreparatie

 •   Lekkages

 •   Scheuren

 •   Grondstabilisatie

Vochtwering

Betonreparatie

Lekkages

Scheuren

Grondstabilisatie

Vocht­wering

Vocht algemeen

Doorslaand vocht

Optrekkend vocht

Ventilatieproblemen

Vocht in uw huis of gebouw is niet prettig. Vocht in huis tast de muren en vloeren aan, behang laat los en/of stukwerk brokkelt af. Dit kan leiden tot een bron van schimmel en dat komt uw woon- of werkcomfort niet ten goede. Tijd voor een oplossing. Maar waar komt dat vocht vandaan en is het wel een vochtprobleem? Elk vochtprobleem vraagt om een eigen aanpak. Door onze jarenlange ervaring herkennen wij veel oorzaken, kennen de gevolgen en kunnen u daarom doelgerichte oplossingen bieden. Er zijn meerdere soorten vochtproblemen, o.a. doorslaand en optrekkend vocht, maar ook slecht ventileren kan leiden tot problemen. Hieronder kunt u meer lezen over deze drie verschijningsvormen.

Oplossingen tegen vocht

Oplossing voor doorslaand vocht

Als de buitenmuur zich boven het maaiveld bevindt, is de oplossing deze te impregneren (hydrofoberen). Het vocht kan dan niet meer binnendringen. 

Als de buitenmuur zich onder het maaiveld bevindt, of als de buitenkant van de muur niet toegankelijk is (denk aan een kelder), of er is sprake van scheuren, dan moet de gemetselde muur worden geïnjecteerd.

> Wij komen graag de situatie bekijken en geven u een advies op maat.

Oplossing voor optrekkend vocht

Zorg dat grondwater en regenwater niet meer kunnen optrekken in de fundering en metselwerk. Dit kan door een afsluitende laag te maken, hiervoor zijn verschillende methodes. Wij komen graag de situatie bekijken en geven u advies op maat.

Oplossing voor te hoge luchtvochtigheid

De luchtvochtigheid is over het algemeen snel te verlagen door te zorgen voor een goede ventilatie in huis. Huizen zijn vandaag de dag volledig geïsoleerd, maar aan voldoende ventilatie wordt niet altijd gedacht. Zorg ook in natte ruimtes voor voldoende ventilatie. Maar het huis gelijkmatig verwarmen is ook van belang. Het volledig uitzetten van de CV bij het verlaten van uw huis zorgt wel voor een lagere energierekening, maar daardoor stopt een gelijkmatige verwarming die zorgt voor een constantere luchtvochtigheid in huis.

Voor het oplossen van ventilatieprobleem in uw huis kunt u beter een bedrijf inschakelen dat daarin gespecialiseerd is, zoals …………..  of ……………..

Stuur ons uw bericht

Als u een vrijblijvende offerte wilt, verzend dan dit formulier.

v.u. footer

Industrieweg 34-13, 3606 AS Maarssen

030 293 50 79

06-23 062 191

frank@bvfrank.nl