Voor wie werken wij

Referenties

Reviews

Onze opdracht­gevers

Wij werken al meer dan 25 jaar in de vochtwering en betonreparatie. Door onze expertise is ons klantenbestand divers te noemen. Van architect tot aannemer, van particulier tot overheidsinstelling, maar ook woningbouwverenigingen en Verenigingen van eigenaren (VVE’s) voorzien wij van oplossingen op het gebied van vochtproblemen en betonreparaties.

Aannemers

U bent gewend snel en direct een oplossing voor het probleem te zoeken. Wij bieden u graag de oplossing voor de meest uiteenlopende vochtproblemen of betonreparaties. Wij begrijpen dat u snel inzicht wilt hebben in de kosten. Veelal kunnen wij op de locatie al de nodige informatie verstrekken. Als u een specifiek probleem tegenkomt en wilt dat iemand komt kijken die al veel problemen heeft gezien, dan komen wij graag om samen te kijken wat er moet gebeuren. Indien wij deze expertise zelf niet in huis hebben, weten wij veelal wel wie de expertise heeft om het uit te voeren. Wij werken landelijk en zijn dus ook regelmatig bij u in de buurt.

Particulieren

U bent trots op uw eigen huis. U onderhoudt uw huis goed en wat is het dan vervelend als er toch gebreken zijn aan het huis. Vocht en scheuren kunnen een lastig probleem vormen. Ook vormt het tegenwoordig een dilemma bij de verkoop van uw woning. U krijgt last van bladderende muurverf, afbrokkelend pleisterwerk, natte plekken en schimmel op plafond of muren. Deze problemen komen uw wooncomfort niet ten goede. Maar wie kan dit oplossen? Wellicht heeft u al advies ingewonnen bij familie of vrienden of een klusjesman gebeld, maar helaas niet het gewenste resultaat geboekt. In zo’n geval laat u ons langskomen. De situatie wordt bekeken en wij schetsen een duidelijk beeld van de mogelijke oplossingen met bijbehorende prijsopgave. U kunt ook een foto mailen van de situatie, na telefonisch overleg maken we dan een afspraak om de zaak te komen beoordelen.

Woningbouw­verenigingen

Als woningbouwvereniging is onderhoud aan uw huurwoningen van groot belang. Wij weten dat u graag duidelijke afspraken maakt en met vaste prijzen werkt. Wij kunnen uw aanspreekpunt voor veel van de problemen van uw huurders zijn en berekenen alleen de kosten door voor het specifieke advies. U verwacht dat er nette werkmensen bij uw huurders over de vloer komen. BV Frank is ingesteld op calamiteiten: 24/7 bereikbaar en direct inzetbaar. Wij kunnen desgevraagd ook een presentatie of vragenuurtje organiseren voor uw personeel zodat ook zij met meer praktische kennis op pad kunnen gaan.

Schade-experts

Als schade-expert bent u betrokken bij de meest uiteenlopende soorten schades. Veel situaties kunt u zelf goed analyseren en beoordelen, maar er kunnen situaties zijn waarbij de oorzaak in een hele andere richting gezocht moet worden en dan werkt het wel zo prettig als u terug kan vallen op een betrouwbare onafhankelijke deskundige. Door onze jarenlange ervaring herkennen wij veel oorzaken, kennen de gevolgen en bieden wij doelgerichte oplossingen.

Architecten

U bent veelal bezig in het voortraject en begeleidt zowel grote als kleine verbouwingen. Wij kunnen ons voorstellen dat u vooraf aan de verbouwing wilt weten wat er aan de hand is en welke kosten er mee gemoeid zijn. Dit om te voorkomen dat een oplossing die bedacht is niet uitvoerbaar is of veel goedkoper kan. U kunt ons altijd bellen voor advies en wij raden aan dit vooral tijdens het voortraject te doen om onnodige verrassingen in een later stadium te voorkomen.

Ingenieurs­bureaus

Wij hebben in onze 25 jaar ervaring al veel voorkomende problemen gezien en opgelost. Voorbeelden hiervan zijn het afdichten van een wel, een boring in een tunnelbak die water voert, betonschade, een bewegende dilatatie, holle ruimte of onderstroming onder tunnelbakken. Wij kunnen u in overleg aangeven wat de oplossingen zijn en met welke kosten u rekening moet houden.

Ver. van eigenaren (VVE’s)

U wilt een goed advies, een vaste prijs en u wilt duidelijke uitleg, hiervoor bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben ervaring met de meest voorkomende problemen die u tegen kunt komen als Vereniging van eigenaren. Wij verwoorden die op verzoek in een passende offerte met een duidelijke uitleg. Indien gewenst kunnen wij ook uitleg geven tijdens de VVE-vergadering.

Monumenten­zorg

Oude gebouwen gaan gepaard met bijbehorende problemen. Impregneren, epoxy en kunststoffen zijn termen die u liever niet hoort. U wilt dat iemand met liefde voor een monument komt kijken naar het probleem en de oorzaak herleidt. Samen zoeken wij met u naar een passende oplossing.

Waterschappen

U bent gewend snel en direct een oplossing voor het probleem te zoeken en verwacht daarbij een sparringpartner die weet wat bijvoorbeeld een anaerobe vergisting is, met de daarbij behorende problemen. U ziet opeens een wel in het weiland of een betonschade die snel moet worden opgelost. Door onze achtergrond en jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn met de problemen die u bij objecten tegenkomt.

Vochtwering

Betonreparatie

Lekkages

Scheuren

Grondstabilisatie

Onze vijf werkterreinen

 •   Vochtwering

 •   Betonreparatie

 •   Lekkages

 •   Scheuren

 •   Grondstabilisatie