Betonreparaties

Schade (betonrot en putcorrosie) aan betonconstructies ontstaan door onder andere fysieke factoren, warmte, temperatuurschommelingen, vocht en wind. Ook mechanische factoren spelen een rol; overbelasting en constructiefouten. Organische stoffen zoals alg, mossen en zouten kunnen beton ook aanzienlijk beschadigen. Om verdere schade te beperken is het verstandig om tijdig uw beton te repareren.

Betonreparatie is een woord dat veelomvattend is. Het gaat vaak over het repareren van beton dat is aangetast door carbonatatie (betonrot) of schades door chloriden. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van betonreparaties. Benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Carbonatatie

U herkent carbonatatie, ook wel bekend als betonrot, door metalen delen in beton die erg verroest zijn, afgebrokkeld beton, roestplekken rondom de bewapening van het beton, roodbruine en donkere vlekken op het balkon en scheuren in het beton. Pak betonrot altijd zo vroeg mogelijk aan om schade te beperken. Voor meer informatie klik hier of neem direct contact op met BV Frank.

Chloriden

Is de wapening van het beton erg verroest? De beschermingslaag van de wapening van het beton is vermoedelijk aangetast en onder andere putcorrosie kan zijn ontstaan. Putcorrosie is zeer nadelig voor het bouwwerk.

> Voor meer informatie klik hier of neem direct contact op met BV Frank..