Vochtwering

Betonreparatie

Lekkages

Scheuren

Grondstabilisatie

Onze vijf werkterreinen

 •   Vochtwering

 •   Betonreparatie

 •   Lekkages

 •   Scheuren

 •   Grondstabilisatie

Grond­stabili­satie

Damwand lekkage

CSM lekkage

Diepwand lekkage

Bodeminjectie

De cutter soilmixwanden (CSM) worden in Nederland steeds meer toegepast. Het maken van een grondkerende muur met of zonder trekankers. Een techniek waarbij trillingsvrij een verticale grondkering en/of fundering gemaakt wordt. De machine bestaat uit een metalen verticale arm die op-en-neer en heen-en-weer kan bewegen, hier op zijn twee stellen tegen elkaar in draaiende metalen wielen met tanden gemonteerd. Deze worden de grond ingebracht, hierdoor wordt de grond gewoeld. Tijdens dit woelen van de grond wordt er cement en water toegevoegd. Indien gewenst kan er ook een bewapening worden toegepast.

Dat er in deze CSM wanden lekkage kan onstaan is voor niemand vreemd en deze lekkage kan door middel van injecteren worden afgedicht. Zeker als er ook ankers worden aangebracht kunnen er door de toegepaste trekkracht op de ankers ook scheuren ontstaan. En natuurlijk kunnen ook de ankergaten watervoerend zijn. Wij hebben jarenlange ervaring in het injecteren van Soilmixwanden.

 

Wij snappen als geen ander dat je in deze situaties snel tot een oplossing moet komen. BVFrank is ingesteld op calamiteiten: 24/7 bereikbaar en direct inzetbaar. Benieuwd naar de kosten?

> Vraag vrijblijvend een offerte aan!