Betonreparatiebedrijf

BVFrank is het betonreparatiebedrijf voor onder andere betonrot en scheuren in beton. Wij werken al meer dan 25 jaar in de betonreparatie. Door onze jarenlange ervaring herkennen wij veel oorzaken, kennen de gevolgen en bieden u doelgerichte maatwerk oplossingen.

Betonreparatie

Betonreparatie is een woord dat veelomvattend is. Het gaat vaak over het repareren van beton dat is aangetast door carbonatatie (betonrot), schades door chloriden of scheuren. U herkent carbonatatie, ook wel bekend als betonrot, door metalen delen in beton die erg verroest zijn, afgebrokkeld beton, roestplekken rondom de bewapening van het beton, roodbruine en donkere vlekken op het balkon en scheuren in het beton. Pak betonrot altijd zo vroeg mogelijk aan om schade te beperken. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van betonreparaties. > Benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Scheuren in beton

Scheuren in beton repareren gebeurd eigenlijk altijd door middel van het verlijmen, vullen en injecteren van de scheuren. Mogelijkheden zijn uiteraard altijd bespreekbaar. Verlijming is conform de CUR56 norm. De verlijming moet een dusdanige sterkte hebben dat bij beproeving de nieuwe breuk in het beton plaatsvindt en niet in het verlijmde breukvlak. > Neem vrijblijvend contact met BVFrank op, om de mogelijkheden te bespreken.